Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

Başkanımız Dr.Ömer Selim ALAN, Siyasi Parti Yöneticileri İle İftarda Buluştu

20 Nisan 2022

Başkanımız Dr.Ömer Selim ALAN, Siyasi Parti Yöneticileri İle İftarda Buluştu

 

Belediye Başkanımız Dr.Ömer Selim Alan, Zonguldak'ta faaliyet gösteren siyasi partilerin il ve merkez ilçe başkanları ile iftar davetinde bir araya geldi.

Başkanımız Dr.Ömer Selim Alan'ın daveti üzerine Emirgan Otel'de düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti İl Başkanı Sn. Zeki TOSUN, Merkez İlçe Başkanı Sn. Mükerrem AYÇİÇEK, MHP İl Başkanı Sn. Varol DEMİRKÖSE, Merkez İlçe Başkanı Sn. Süleyman ERBAY, CHP İl Başkanı Sn. Murat PULAT, Merkez İlçe Başkanı Sn. Ebru UZUN, İYİ Parti İl Başkanı Sn. Yavuz ERKMEN, Merkez İlçe Başkanlığına vekalet eden Sn. Sonay ŞENTÜRK, DEVA Partisi İl Başkanı Sn. Fatih KELEŞ, Merkez İlçe Başkanı Sn. Umut METİN, Saadet Partisi İl Başkanı Sn. Burak EROL, Merkez İlçe Başkanı Sn. İsmail ÜSTÜNYER, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Sn. Serdal ACAR, Merkez İlçe Başkanı Sn. Harun KARAKUŞ, Gelecek Partisi İl Başkanı Sn. Mustafa KUTAYER, Merkez İlçe Başkanı Sn. Ali MEMİŞOĞLU, Vatan Partisi İl Başkanı Sn. Gökhan YILMAZ, Merkez İlçe Başkanlığına vekalet eden Sn. Hasan DEMİRKESEN katıldılar.

Başkan Alan, konuyla ilgili olarak şu düşüncelerini paylaştı: "Bu akşam siyasi parti il ve ilçe başkanlarımız ile iftar yemeğinde bir araya geldik. Katılımlarından dolayı tüm siyasi parti il ve merkez ilçe başkanlarına teşekkür ediyorum. Zonguldak’ımız için birlik ve beraberlik ruhuyla bu mübarek günleri idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz."